بازگشت

پنج نکته اساسی برای یادگیری زبان سوئدی

در این قسمت استاد عبداله زاده به تعدادی سوال که معمولا توسط زبان آموزان مطرح می شود پاسخ می دهند.

بهتر از قبل از خواندن این صفحه مقاله روبه رو را مطالعه کنید: { همه آن چیزی که قبل از آموزش زبان سوئدی باید بدانید }

روزی چند ساعت برای سوئدی وقت بگذاریم؟

این موضوع هم بستگی به استعداد شما در زبان دارد و هم اینکه چقدر پایه قوی ای دارید. در حالت عادی انتظار داریم زبان آموزان روزی ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت برای سوئدی وقت بگذارند (این زمان شامل جزوه نوشتن نمی شود). ما در ذهنمان دو انبار لغت داریم که به سوئدی به آنها ordförråd می گوییم. زمانی که شما هر روز سوئدی می شنوید یا می خوانید، این امر کمک می کند که لغات سوئدی از قسمت “انبار غیر فعال” ذهن به قسمت “انبار فعال” بروند و باید بدانید که برای “مکالمه” شما فقط می توانید روی لغاتی که در قسمت فعال ذهنتان هستند حساب کنید.

دوره های آفلاین چقدر مفید هستند؟

بخش مهمی از پیشرفت زبان آموزان به خاطر تکالیفی است که هر جلسه باید انجام بدهند. اگر کلاس ها رو آفلاین شرکت می کنید و تکالیف رو انجام نمی دهید، بازدهی دوره برای شما شاید حدود ۵۰٪ چیزی است که باید باشد. ولی اگر تکالیف را مانند زبان آموزان آنلاین مرتب انجام می دهید، در این صورت از نظر یادگیری مطالب مشکلی نخواهید داشت.

دوره های آفلاین ما را مشاهده کنید: { دوره آفلاین آموزش زبان سوئدی }

بعد از چند ترم می توانیم راحت سوئدی صحبت کنیم؟

نکته مهم این است که ما باید با خودمان صادق باشیم. بعضی از زبان آموزها بعد از سال ها انگلیسی خواندن در مدرسه و آموزشگاه هنوز توانایی این را ندارند که انگلیسی خوبی صحبت کنند، ولی همان افراد بعد از ۶-۵ ماه سوئدی خواندن انتظار دارند خیلی راحت سوئدی صحبت کنند. یادگیری زبان جدید به معنی یادگیری تعداد زیادی لغت، گرامر و تلفظ صحیح است. داشتن توقع غیر منطقی از خود تنها باعث احساس ناامیدی و از دست دادن اعتماد به نفس می شود. اگر کسی ادعا کند که تنها در مدت ۶ ماه موفق به تسلط به همه ی این موارد شده، از نظر من یا نابغه است و یا اینکه به اشتباه فکر می کند خوب سوئدی حرف می زند. حتی زبان آموزانی که می خواهند آزمون c1 را شرکت کنند قرار نیست روی همه این مهارت ها اشراف کامل داشته باشند. ما انتظار داریم زبان آموزان آکادمی آرش از ترم ۵ یعنی بعد از 5 ماه کم کم شروع به سوئدی حرف زدن کنند، که بعد از ترم ۷ یا ۸ قطعا تسلط آنها بیشتر خواهد شد. اگر این اتفاق نیفتد به این معنی است که زبان آموز در مسیر درستی قرار ندارد.

بعد از چند ترم به سطح c1 می رسیم؟

بعد از ۱۲ یا ۱۳ ترم زبان آموزان ما کتاب های Nya mål و Firm i fokus و Rivstart A1+A2 و Rivstart B1+B2 را خوانده اند. اگر قرار است آزمون C1 مخصوص کادر درمان را که به مراتب آسان تر است، بدهید، با توجه به مطالب کلاس و ویدیوهای آفلاینی که در طول ۱۰ ترم اول تماشا کرده اید، همین حالا آماده ی آزمون هستید. تنها نیاز است که برای تقویت بیش از پیش مکالمه، در دوره های مکالمه شرکت کنید ولی اگر آزمون c1 اصلی یعنی مثل c1 فُلک مد نظرتان است، به شما پیشنهاد می کنم که کتاب های Form i fokus B و Text i fokus را نیز مطالعه کنید و اگر می خواهید مطمئن باشید که امتحان را پاس می کنید، کتاب Rivstart B2-C1 را نیز مطالعه کنید. البته ما زبان آموزانی را داشته ایم که بدون خواندن این کتاب، آزمون c1 فُلک را پاس کرده اند.

راز پیشرفت در زبانی مثل سوئدی چیست؟

طبق تجربه ۸ ساله ی من در این حوزه، اینکه فرد ایران زندگی می کند یا سوئد خیلی حائز اهمیت نیست. بحث ” att tvingas att använda språket ” یعنی “مجبور به استفاده از زبان شدن” بسیار مهم و تعیین کننده است. یعنی فرد ممکن است به خاطر کار گرفتن در یک محیط سوئدی مجبور به سوئدی حرف زدن شود و پیشرفت خیلی سریعی داشته باشد، و ممکن است به واسطه معاشرت با سوئدی ها مجبور به سوئدی حرف زدن شود و پیشرفت کند. همچنین زبان آموزان می توانند با هم کلاسی هایشان به صورت منظم کلاس تمرین تشکیل دهند و در طول آن سعی کنند فقط سوئدی حرف بزنند وبه این شکل خودشان را مجبور به استفاده از گرامر و لغت هایی که یاد گرفته اند، بکنند. چت کردن بدون استفاده از دیکشنری با هدف استفاده از لغاتی که قبلا آموخته شده نیز قطعا می تواند بخشی از فرانید مجبور کردن خود به استفاده از زبان باشد.



یک دیدگاه ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *